Constructii & Imobiliare

Cum arată cel mai frumos aquapark din ţară: se întinde pe o suprafaţă de 7 hectare - GALERIE FOTO

Autor: BUSINESS Magazin

22.06.2016, 10:02 9584

Complexul Wellness Termal Nymphaea este cel mai mare aquapark din vestul ţării, având o suprafaţă de 7 hectare. Realizat prin parteneriat public-privat, complexul va fi condus de către Primăria Oradea dar nu va fi subvenţionat în ceea ce priveşte tarifele de acces. Mai precis, au explicat reprezentanţii locali, aquapark-ul va fi privit ca un business care trebuie să se autosusţină.

Vedeţi AICI galeria FOTO

Lucrările la Complexul Wellness Termal Nymphaea au început în luna februarie 2015. Obiectiv de investiţie finanţat prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, lucrările au fost executate de KESZ EPITO ES SZERELO Zrs Szeged – Sucursala Cluj Napoca. Valoarea totală a proiectului este de peste 20 de milioane de euro.

Tarifele sunt în acest moment în dezbatere publică, dar surse din administraţie ne-au declarat că acestea nu vor depăşi, cel mai probabil, 50 de lei pentru o zi de acces, respectiv 30-35 de lei pentru 4 ore.

Momentan, echipamentele sunt supuse unor teste finale, aşteptând ultimele aprobări necesare din partea autorităţilor. Aquaparkul va fi deschis la finele lunii iulie. „Estimăm că aquapark-ul se va deschide pentru public în cursul lunii iulie", au declarat reprezentanţii Asociaţiei pentru Promovare Turistică Oradea.

Vedeţi AICI galeria FOTO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO