Constructii & Imobiliare

Cum arată şantierul celui de-al doilea tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj, o investiţie de peste 400 mil. lei. Galerie FOTO

Cum arată şantierul celui de-al doilea tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj, o investiţie de peste 400 mil. lei

Cum arată şantierul celui de-al doilea tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj, o investiţie de peste 400 mil. lei

Autor: Andreea Neferu

22.05.2015, 17:17 2698

Cel de-al doilea tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj, între localităţile Izvin şi Sanoviţa (25,6 km), este în prezent construit în proporţie de 71%, potrivit datelor de la CNADNR, şi deşi are ca termen contractual de finalizare trimestrul al treilea din 2016, lucrările ar putea fi gata de anul acesta, după cum au declarat în ultima perioadă reprezentanţii companiei de drumuri.

De altfel, şi fotografiile realizate de asociaţia Pro Infrastructura, care urmăreşte proiectele de autostrăzi, arată că lucrările au avansat în ultima perioadă.

Stadiul de execuţie al şoselei a înaintat cu circa 7% în ultimele două luni, iar CNADNR a plătit până acum circa 169 mil. lei din valoarea contractuală de 423 de milioane de lei către constructorii italieni Tirrena Scavi şi Societa Italiana per Condotte D’Acqua.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO