Constructii & Imobiliare

Cum va arăta clădirea lui Ţiriac din Piaţa Victoriei? GALERIE FOTO

Autor: Alex Ciutacu

26.05.2020, 16:16 2308

Ţiriac Tower va fi următorul proiect ce va fi livrat în piaţa Victorie, întrucât turnul de 12 etaje şi aproape 16.500 mp suprafaţă închiriabilă ar trebui să fie gata în 2021.

Consultanţii imobiliari de la CBRE au anunţat astăzi că au atras un nou chiriaş în clădirea de birouri Ţiriac Tower, după ce compania daneză Novo Nordisk a închiriat etajul 9 al proiectului dezvoltat de Ţiriac Imobiliare.

„Construcţia Ţiriac Tower continuă fără întrerupere şi am încheiat recent, în condiţiile de siguranţă şi de timp asumate, suprastructura a clădirii”, a spus Răzvan Enache, managing director al Ţiriac Imobiliare, grupul creat în 1994 de miliardarul Ion Ţiriac.

Conform consultanţilor de la CBRE, care au intermediat închirierea unui volum total de 30% din proiect, printre chiriaşi se numără până acum firme de avocatură, companii de consultanţă strategică, de asigurări, precum şi chiriaşi din domeniul ingineriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO