Constructii & Imobiliare

Cushman & Wakefield Echinox o numeşte pe Roxana Nicolae în poziţia de Workplace Manager din cadrul departamentului Asset Services

Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman & Wakefield Echinox

Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Cristina Bellu

16.05.2022, 15:14 116

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox o numeşte pe Roxana Nicolae în poziţia de Workplace Manager în cadrul departamentul de Asset Services. Ea va coordona serviciile de Integrated Facilities Management pentru conturile corporate ale companiei şi, de asemenea, se va ocupa de extinderea portofoliului de clienţi.

Roxana Nicolae are experienţă de 17 ani în Integrated Facilities Management pentru clienti corporate, precum Bitdefender, Adobe sau Superbet. Din 2017, ea face parte din echipa Cushman & Wakefield Echinox, perioadă în care a ocupat poziţia de Facility Manager pentru Adobe.

„Eficientizarea, optimizarea, flexibilitatea, adaptabilitatea sunt piloni importanţi în funcţionarea unei companii, iar în acest context cerinţele clienţilor pentru servicii care să îi sprijine în urmărirea acestor obiective sunt în continuă dezvoltare”, spune Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox asigură servicii de integrated facilities management începând din 2014 pentru un portofoliu de clienţi din domeniile IT şi FinTech, care ocupă peste 37.500 mp de spaţii de birouri în Bucureşti şi în alte oraşe mari din ţară, precum Timişoara sau Iaşi, având peste 2.700 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO