Constructii & Imobiliare

Cyrom Investments a vândut peste 50 din cele 63 de apartamente din Ansamblul rezidenţial Domenii Park

Cyrom Investments a vândut peste 50 din cele 63 de...

Autor: Andrei Mazurchievici

07.08.2015, 17:31 4872

"În ritmul actual al cererilor, estimăm că vom epuiza apartamentele în următoarele şase luni", a declarat Ana-Maria Nemţanu, directorul de marketing şi vânzări al proiectului.

Potrivit lui Nemţanu, clienţii sunt interesaţi de apartamentele cu suprafeţe mari şi au în principal bugete disponibile din surse personale, nu se finanţează de la bancă şi vin însoţiţi, în multe cazuri, de consultanţi imobiliari.

Ana-Maria Nemţanu susţine că toate apartamentele de patru camere au fost vândute, în prezent fiind disponibile ultimele trei unităţi de trei camere care beneficiază de vedere deschisă către parc, dar şi două studiouri şi un apartament de două camere.

Preţurile apartamentelor disponibile variază între 89.000 de euro+TVA, pentru studio, şi 275.000 de euro+TVA, pentru apartamentele de trei camere. Apartamentul de două camere are un preţ de vânzare de 98.000 de euro+TVA.

Proiectul include pe lângă cele 63 de apartamente şi spaţii comerciale, amplasate la parter, unde se regăsesc un magazin Mega Image, restaurantul thailandez Kunnai şi boutique-ul de vinuri premium Vinorama.

Domenii Park este construit pe o suprafaţă de 2.200 metri pătraţi, alcătuit din două tronsoane unite la nivelul subsolului şi al parterului, fiecare având şase niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe şi spaţiile tehnice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO