Constructii & Imobiliare

Daniel Guzu, fondatorul Duraziv şi al vinurilor Casa Panciu, a cumpărat o vilă în cadrul proiectului Oxygen Home, dezvoltat de antreprenoarea Alina Marulis în zona pădurii Băneasa din Capitală. Tranzacţia depăşeşte un milion de euro

Daniel Guzu, fondatorul Duraziv şi al vinurilor Casa...

Autor: Cristina Bellu

26.07.2021, 16:26 12805

Omul de afaceri Daniel Guzu a achiziţionat recent o vilă în cadrul proiectului Oxygen Home dezvoltat de antreprenoarea Alina Marulis în zona pădurii Băneasa din Capitală, lângă Şcoala Americană.

Tranzacţia depăşeşte un milion de euro şi este încheiată în sistem de plată integrală.

”Am văzut în proiectul Oxygen Home un nou standard în ceea ce priveşte excelenţa în domeniul luxului rezidenţial, lucru care m-a determinat să achiziţionez o vilă în cadrul acestei dezvoltări”, explică Daniel Guzu.

Proiectul rezidenţial boutique Oxygen Homes, ce prevede construcţia a 12 vile de lux, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro, este în curs de certificare la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (Romanian Green Building Council - RoGBC).

„În contextul pandemiei şi al cererii în creştere pentru case în zone verzi, am conceput un întreg ansamblu, Oxygen Home, un complex exclusivist de vile, vizavi de Şcoala Americană, lângă pădurea Băneasa”, declara anterior Alina Marulis, CEO, Oxygen Home.

Potrivit acesteia, proiectul cuprinde trei faze şi urmează să fie finalizat până în vara anului viitor.

Casele sunt construite pe loturi de 450 metri pătraţi şi au o suprafaţă de 375 metri pătraţi, distribuiţi pe parter şi etaj.

Vilele vor fi livrate la cheie şi vor beneficia de facilităţi precum sistem smart home controlat prin intermediul smart-phone sau al tabletei, jacuzzi, saună, şemineu, grădină cu deck şi gazon, amenajată după un proiect de peisagistică cu sistem integrat de iluminare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO