Constructii & Imobiliare

Dennis Selinas, viitorul CEO al Globalworth, preia conducerea Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România (AREI) pentru următorii doi ani

Dennis Selinas, viitorul CEO al Globalworth, preia...

Autor: Cristina Bellu

07.12.2022, 12:15 229

Dennis Selinas, care va prelua poziţia de CEO al Globalworth, cel mai mare investitor în spaţii de birouri din Europa Centrală şi de Est (CEE), începând cu ianuarie 2023, a devenit Preşedintele al Consiliului Director al Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România (AREI), pentru următorii doi ani.

El a preluat conducerea organizaţiei de la Antoanela Comşa, Preşedintele Grupului GranVia Romania.

„Antoanela Comşa a coordonat un plan ambiţios de dezvoltare a asociaţiei, urmărind totodată să crească gradul de conştientizare a problemelor majore care ne afectează industria. Îmi propun să amplific şi să extind realizările şi angajamentul AREI faţă de toţi stakeholderii relevanţi”, spune Dennis Selinas.

AREI reuneşte unii dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România, acoperind întregul spectru al industriei, de la rezidenţial, birouri la retail şi logistică.

Membrii organizaţiei dezvoltă proiecte ample de investiţii de miliarde de euro, care au impact major în comunităţi din toate marile oraşe din România.

În ultimii ani, AREI a construit un parteneriat solid cu autorităţile publice, prin implicarea activă în cele mai importante platforme de dialog cu mediul de afaceri şi prin contribuţii valoroase cu expertiză şi substanţă pe marginea tuturor iniţiativelor de politici publice ce au avut impact asupra aspectelor majore din industrie.

„Având în vedere faptul că preiau acest rol într-un moment crucial pentru industrie şi pentru piaţa imobiliară, şi reflectând asupra implicaţiilor pentru următorii 2 ani pe care le au provocări precum inflaţia şi politica monetară restrictivă, criza energetică, războiul din Ucraina, de-globalizarea sau modul de lucru hibrid, am speranţa să putem lucra împreună pentru a crea noi oportunităţi pentru industria imobiliară din România şi pentru a spori capacitatea ţării de a atrage mai multe investiţii”, a concluzionat Dennis Selinas.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO