Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul ceh CTP, care gestionează aproape 2 milioane de metri pătraţi de spaţii industriale şi logistice în România, l-a recrutat pe Harry Bannatyne pentru a fi responsabil de relaţiile cu clienţii la nivel de grup

Dezvoltatorul ceh CTP, care gestionează aproape 2...

Autor: Cristina Bellu

11.01.2022, 14:23 177

CTP, cel mai mare dezvoltator listat şi proprietar de spaţii industriale şi logistice din Europa, care gestionează aproape 2 milioane de metri pătraţi de spaţii industriale şi logistice în România, l-a recrutat pe Harry Bannatyne în rolul de Group Head of Client Relations, poziţie din care urmează să fie responsabil, de la sediul companiei din Praga, de toate relaţiile cu clienţii la nivel de grup.

Anterior, Harry Bannatyne a lucrat în compania de consultanţă imobiliară Colliers, ca partener şi director regional pentru sectorul de industrial, precum şi în Jones Lang La Salle (JLL), ca National Director, Head of Industrial Agency, acoperind Cehia şi Slovacia.

„Cunoaşterea profundă a pieţelor imobiliare industriale şi logistice din Europa Centrală şi de Est, precum şi a reţelei sale de networking, sunt impresionante şi îl poziţionează excelent pe Harry Bannatyne pentru a coordona relaţiile cu clienţii grupului nostru şi pentru business development cu potenţiali clienţi”, spune Remon Vos, CEO CTP.

El apreciază că aproximativ trei din patru noi contracte de închiriere sunt generate din baza existentă de chiriaşi, astfel încât relaţiile puternice cu clienţii şi serviciile sunt absolut esenţiale pentru modelul de creştere dinamică al CTP.

„CTP a fost pionierul în dezvoltarea logisticii moderne şi a parcurilor industriale în Europa Centrale şi de Est, cu certificări de ultimă generaţie în domeniul sustenabilităţii, astfel încât alăturarea în echipa CTP a fost un pas firesc în cariera mea”, adaugă Harry Bannatyne, Group Head of Client Relations CTP.

Dezvoltatorul ceh este prezent în nouă ţări, şi gestionează un portofoliu de 7,1 milioane de metri pătraţi de spaţii industriale şi logistice, dintre care aproximativ 2 milioane de metri pătraţi se află în România, a doua cea mai mare piaţă a grupului, reprezentând aproape 30% din întregul portfoliu.

Compania se aşteaptă să-şi extindă portofoliul la 10 milioane m² GLA până la la sfârşitul anului 2022, cu un an mai devreme decât obiectivul stabilit la IPO Euronext la sfârşitul lunii martie 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO