Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul City Garden investeşte 16 mil.euro într-un complex de 66 de vile în Pipera

 Dezvoltatorul City Garden investeşte 16 mil.euro...

Autor: Roxana Rosu

24.05.2021, 11:14 1098

Dezvoltatorul City Garden, care face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, investeşte peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial în Pipera, poziţionat în spatele Şcolii Americane, care va cuprinde 66 de vile, piscină şi club de fitness.

Bonton Luxury Villas va fi dezvoltat în două faze, prima cu livrare anul acesta, respectiv sfârşitul anului 2022 pentru a doua fază.

Vilele au un regim de înălţime de P+2E şi suprafeţe construite între 353 şi 442 mp, având 6-7 camere, iar cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior.

„Conceptul Bonton Luxury Villas este acela al unui ansamblu rezidenţial dedicat familiei extinse, în care fiecare membru se poate bucura de o viaţă extraordinară zi de zi, fie că vorbim de copii, părinţi, bunici, bonele celor mici sau animale de companie. Datorită poziţionării unice şi a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este preferat de expaţi şi antreprenori dar şi de investitorii atraşi de preţ, care le asigură un yield în jur de 8%”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

În faza de pre-sale în care se află proiectul în acest moment, preţul unei vile porneşte de la 369.000 € (+TVA) ceea ce înseamnă un preţ pe mp construit de 1.045 Eur + TVA.

Potrivit dezvoltatorului, luând în considerare un nivel mediu de chirie al zonei de 3.000 euro şi un buget suplimentar de amenajare, cei care achiziţionează o vilă în scop investiţional pot beneficia de un yield în jur de 8%.

City Garden Residence face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, implicate în sctorul de dezvoltări şi investiţii în domeniul imobiliar. Compania este prezentă de peste 10 ani în România, printre proiectele derulate fiind 21 Downtown, Apollo D'or şi City Garden Pipera.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO