Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul Element Industrial pariază din nou pe zona Chitila-Buftea din proximitatea Capitalei şi investeşte 37 mil. euro într-un parc logistic de 72.000 mp. Prima fază a proiectului vizează construcţia unui centru de distribuţie de 18.500 mp

Dezvoltatorul Element Industrial pariază din nou pe zona...

Autor: Cristina Bellu

27.01.2021, 10:40 438

Compania de dezvoltare imobiliară Element Industrial, controlată de Ionuţ Dumitrescu şi Muler Onofrei, demarează construcţia unui nou parc logistic - Eli Park 3, de 72.000 de metri pătraţi, în zona Chitila-Buftea din apropierea Bucureştiului, investiţie estimată la 37 mil. euro.

Proiectul cuprinde mai multe faze de construcţie, prima constând într-un centru de distribuţie de 18.500 metri pătraţi, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Localizat în apropierea Eli Park 1, proiectul dezvoltat în par­teneriat de Element Industrial şi grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei, Eli Park 3 urmează să fie construit la standarde internaţionale de clasă A, beneficiind de specificaţii tehnice precum înălţime liberă de depozitare de 11.5 metri, o uşă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spaţii de manevră pentru camioane (35 m truck court) şi locuri numeroase de parcare.

Suprafaţa minimă închiriabilă este de 2.500 de metri pătraţi.

Element Industrial este unul dintre cei mai tineri jucători pe piaţa spaţiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafeţe între 50 şi 60.000 mp, în Bucureşti, Craiova, Bacău, Târgovişte sau Timişoara, pre­cum şi depozite cu suprafeţe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO