Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul Forty Management, controlat de familia Azoiţei, ia un credit sindicalizat de 65 de milioane de euro pentru proiectul Lagoon City din Bucureşti

Dezvoltatorul Forty Management, controlat de familia...

Autor: Roxana Rosu

16.02.2022, 13:38 556

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management accesează un credit sindicalizat de 65 de milioane de euro, pentru a dezvolta proiectul Lagoon City din Bucureşti, care include un hotel de 5 stele, o clădire de birouri şi 272 de apartamente.

Finanţarea a fost acordată de CEC (lider sindicat), Alpha Bank şi First Bank firmei ce va dezvolta proiectul, din care Forty Management SA deţine 100%.

Forty Management & Investments SRL va contracta un credit de până la 55 de milioane de euro pentru finanţarea dezvoltării proiectului şi o facilitate de credit de până la 10 milioane de euro pentru finanţarea parţială a TVA-ului  pe durata fazei de construcţie.

Central District Lagoon City este format dintr-un hotel de 5 stele cu 314 camere, o clădire de birouri cu o suprafaţă de închiriat brută de 8.173 mp, 272 de apartamente şi 7.840 mp de spaţii comerciale ce înconjoară o lagună cu suprafaţa de 10.600 mp având 3.900 de mp de plaje cu nisip alb.

Costul total al proiectului este estimat la 108 milioane de euro şi va fi construit într-o o singură fază , termenul de finalizare fiind 2025.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO