Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD, care deţine proiectul West Park Militari din Bucureşti, continuă lucrările la cel de-al doilea centru Fashion House, în comuna Fundeni, care va fi inaugurat în aprilie 2021, după investiţii de 25 mil.euro

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD, care...

Autor: Roxana Rosu

16.07.2020, 11:50 1058

Dezvoltatorul imobiliar belgian Liebrecht & wooD, care deţine proiectul West Park Militari din Bucureşti, continuă lucrările la cel de-al doilea centru Fashion House, în estul Capitalei, în comuna Fundeni, care va fi inaugurat în aprilie 2021, după investiţii de 25 milioane euro.

Proiectul a obţinut o linie de capital de 7,5 milioane de euro de la CEC Bank.

Acesta este a cincea investiţie derulată de companie în România, după centrul de birouri Victoria Park din Băneasa, Militari Shopping Centre, West Park Retail Militari şi Fashion House Outlet Centre Bucharest din parte de Vest a capitalei.

Centrul din comuna Fundeni este poziţionat lângă autostrada A2 şi va fi dezvoltat în două etape, cu o suprafaţă totală de 13.000 de metri pătraţi. În aprilie 2021, va fi inaugurat prima zonă comercială de 8.700 de metri pătraţi, urmând ca restul de aproximativ 4.000 de metri pătraţi să fie deschişi în 2023.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO