Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a vândut 255 de apartamente în primul semestru. Valoarea totală se ridică la 123 mil. lei

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a vândut 255 de...

Autor: Cristina Bellu

21.07.2022, 11:10 310

Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium, anunţă vânzări de 123,7 mil. lei în primul semestru din acest an (S1/2022), valoare obţinută din vânzarea a 255 de apartamente din cadrul celor patru proiecte pe care le are în derulare.

„Pentru partea a doua a anului 2022 ne aşteptăm la rezultate superioare comparativ cu prima parte a anului. Gradul de recomandare a clienţilor existenţi, pe care îl avem la nivelul tuturor proiectelor noastre, se apropie de 40%”, spune Florin Poştoacă, Sales Manager Nordis Group.

Anul acesta, piaţa imobiliară a urmat trendul ascendent înregistrat în 2021, odată cu relaxarea restricţiilor şi cu  majorarea pragului de TVA de 5% până la valoarea de 140.000 de euro.

Acest aspect, coroborat cu tendinţa de creştere a inflaţiei, a reprezentat un imbold pentru investitorii care doresc un randament anual mai bun pentru economiile lor, spun reprezentanţii Nordis.

Nordis Group înglobează în prezent şapte entităţi cu specializare în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale premium, respectiv Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management.

În prezent, Nordis Group dezvoltă ansamblurile hoteliere şi rezidenţiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia şi Nordis Braşov, precum şi pentru imobilul rezidenţial Nordis View, din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO