Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group estimează că până la finalul anului stocul de apartamente livrate din prima fază a proiectului Nordis Mamaia va atinge aproape 1.000 de unităţi

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group estimează că...

Autor: Cristina Bellu

12.04.2022, 13:20 3367

Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium, anunţă că va începe livrarea unităţilor hoteliere şi rezidenţiale din prima fază a ansamblului Nordis Mamaia, începând cu luna iulie a acestui an.

Dezvoltatorul estimează că până la finalul anului vor fi predate aproape 1.000 de apartamente din proiectul de la malul Mării Negre.

În prezent, unităţile din clădirile hoteliere 1 şi 2 ale ansamblului Nordis Mamaia sunt finalizate în proporţie de 95% şi vor fi livrate din vară, când se vor încheia şi contractele de vânzare-cumpărare cu proprietarii, anunţă reprezentanţii companiei.

Respectând politica agreată contractual, dezvoltatorul va achita un venit lunar fiecărui proprietar care a investit într-o cameră sau un apartament de hotel. Astfel, conform randamentului anual de 7% garantat, chiriile pe care le vor primi investitorii pot depăşi şi 1.000 euro.

La finalul anului trecut, Nordis Group a demarat construcţia etapei a doua a ansamblului Nordis Mamaia, situată chiar lângă cele patru corpuri deja construite şi care cuprinde peste 1.160 de apartamente rezidenţiale, piscine exterioare, sală polivalentă cu peste 1.000 de locuri, centru de recuperare medicală, casino şi spaţii comerciale.

„Avantajul major al unei astfel de investiţii îl deţin cei care au cumpărat încă din stadiul de construire şi care se bucură de o apreciere în timp cu până la 40% din valoarea proprietăţii”, spune Emanuel Poştoacă, Preşedinte şi fondator Nordis Group

Localizat în zona de nord a staţiunii, Nordis Mamaia este o dezvoltare imobiliară mixtă între segmentul rezidenţial şi cel hotelier, completat de zone de relaxare cu multe facilităţi printre care piscine interioare şi exterioare, spa de 3.200 mp, 12 restaurante şi cafenele, cinema, sală polivalentă, galerie comercială, loc de joacă pentru copii, centru de recuperare medicală, plajă privată de 26.000 de metri pătraţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO