Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group pariază pe Braşov şi investeşte 31 mil. euro într-un proiect mixt de 14.000 mp, care include un hotel de 5 stele şi apartamente rezidenţiale

Autor: Cristina Bellu

04.03.2021, 13:38 3754

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, anunţă investiţii de 31 mil. euro într-un proiect mixt de 14.000 metri pătraţi în Braşov, care include un hotel de 5 stele şi apartamente rezidenţiale.

Compania a obţinut deja aprobarea pentru construcţie şi, în scurt timp, urmează să demareze lucrările la proiect, care, potrivit estimărilor reprezentanţilor Nordis Group, va fi gata în doi ani.

“Am obţinut deja autorizaţia de construire, iar în această primăvară vom începe lucrările. (...) estimăm că odată cu deschiderea aeroportului din Braşov, numărul turiştilor străini va creşte considerabil, iar acest aspect se va traduce printr-un grad de ocupare excelent pentru hotel”, spune Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Braşov.

Ansamblul va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătraţi şi va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălţime. Acesta va dispune de 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale.

În primăvara anului trecut, compania a demarat un proiect asemănător în Mamaia Nord, investiţie estimată la 70 de milioane de euro, şi care ar urma să fie finalizată anul acesta.

Brandul românesc Nordis Group fondat de Emanuel Poştoacă deţine în portofoliu şapte entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel si Nordis Property Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO