Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a obţinut aprobarea planului urbanistic zonal pentru un proiect imobiliar cu 746 de locuinţe în zona Pipera din Capitală

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital

Autor: Cristina Bellu

01.11.2019, 14:53 1447

Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, lansat de doi dintre foştii executivi ai NEPI, a obţinut aprobarea planului urbanistic zonal (PUZ) pentru construcţia ansamblului rezidenţial Avalon Estate, care cuprinde 746 de locuinţe, în zona Pipera din Capitală.

”Întregul ansamblu a fost proiectat integral până la cele mai mici detalii, iar lucrările de amenajare a spaţiilor verzi au început încă din 2018”, explică Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Investitorul a decis să obţină autorizaţia de construire pentru întregul complex, şi nu pentru fiecare fază în parte, stategia vizând accelerarea procesului de construcţie, astfel încât primele unităţi să poată să fie livrate începând cu anul viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO