Constructii & Imobiliare

Distribuitorul Bere Băuturi Bucureşti a transformat fostul Galeria Mall din Constanţa în spaţiu logistic, cu o investiţie de 4 milioane de euro

Datele din presa locală arată că preţul plătit strict pentru clădirea mallului, înainte de renovare, a fost de 1,3 milioane de euro.

Datele din presa locală arată că preţul plătit strict pentru clădirea mallului, înainte de renovare, a fost de 1,3 milioane de euro.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.12.2018, 00:06 740

♦ Galeria Mall a fost unul dintre primele centre comerciale moderne din Constanţa şi din ţară ♦ După închidere, mallul a trecut prin două tranzacţii, la finalul cărora a ajuns să funcţioneze ca spaţiu logistic.

 

Distribuitorul de băuturi BBB (Bere Băuturi Bucureşti) a investit 4 milioane de euro în achiziţia şi renovarea unui fost centru comercial din Constanţa, închis în urmă cu mai bine de 15 ani. Astăzi, proiectul funcţionează ca spaţiu logistic.

Galeria Mall a fost unul dintre primele centre comerciale moderne din Constanţa şi din ţară, inau­gurat la începutul anilor 2000. Lipsa obiş­nuin­ţei românilor de a merge la cumpărături în malluri la acea vreme a făcut ca centrul comercial să nu re­ziste mai mult de un an, astfel că proprietarul a de­cis să-l închidă. Potrivit datelor din presa locală, dez­voltatorul mallului a fost o firmă deţinută de mai mulţi acţionari turci. În mall, a funcţionat ca an­coră un supermarket, Gima, acesta fiind maga­zi­nul cu cea mai scurtă existenţă din centrul comercial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO