Constructii & Imobiliare

Distribuitorul ELKO România şi-a relocat activitatea în parcul logistic CTPark Bucharest, unde a închiriat 1.800 de metri pătraţi. Tranzacţia a fost intermediată de brokerul imobiliar de spaţii industriale Dunwell

Corina Săndulescu, industrial broker la Dunwell

Corina Săndulescu, industrial broker la Dunwell

Autor: Cristina Bellu

01.03.2021, 14:27 741

Compania de origine letonă ELKO România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de distribuţie de IT, a închiriat 1.800 de metri pătraţi în parcul logistic CTPark Bucharest, operat de CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est.

“Tranzacţia s-a desfăşurat într-un timp record, într-un interval de trei luni de la demararea discuţiilor şi până la intrarea în spaţiu”, spune Corina Săndulescu, industrial broker la Dunwell, brokerul imobiliar de spaţii industriale care a intermediat închirierea depozitului pentru Elko România.

Distribuitorul leton a reuşit să îşi extindă portofoliul la peste 40.000 de produse şi peste 10.000 de clienţi în ultimii ani, astfel încât închirierea depozitului de la kilometrul 13 al A1 Bucureşti – Piteşti a venit ca următorul pas firesc în dezvoltarea sa, apreciază  Carmen Stanciu, general manager ELKO România.

„Am decis relocarea activităţii noastre într-un spaţiu nou, de clasă A, ţinând cont de evoluţia foarte bună a companiei noastre din ultimii ani”

Specialştii de la Dunwell apreciază că industriile farma, FMCG, IT&C şi conexe îşi vor păstra trendul ascendent la nivelul afacerilor în contextul actualei perioade. Marea majoritate a clienţilor cu cereri de extindere şi relocare din ultimele luni operează în aceste domenii.

Alte domenii care au cunoscut creşteri ale vânzărilor in mediul online, determinând astfel cererea de spaţii de depozitare mai extinse, sunt reprezentate de producătorii şi importatorii din retail, mai arată datele Dunwell.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO