Constructii & Imobiliare

Divizia de construcţii a UTI Grup vrea să angajeze peste 100 de specialişti cu salarii care pot ajunge la 12.000 lei net pe lună. Compania estimează că va încheia 2023 cu afaceri de peste 77 mil. euro, plus 71% an/an

Divizia de construcţii a UTI Grup vrea să angajeze...

Autor: Cristina Bellu

22.03.2023, 10:30 1886

UTI Construction and Facility Management (UTI CFM), divizia de construcţii a UTI Grup, fondat de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, mizează pe o cifră de afaceri record în 2023, de peste 77 mil. euro, în creştere cu 71% faţă de veniturile de aproximativ 45 mil. euro  înregistrate anul trecut.

“Creşterea puternică din ultimii ani este rezultatul unor investiţii consistente în tehnologie, infrastructură pentru derularea contractelor şi în formarea de echipe de specialişti în toată ţara, care ne-au permis să realizăm proiecte complexe, să ne consolidăm şi extindem competenţele”, spun oficialii companiei.

În portofoliul de proiecte derulate de UTI Construction and Facility Management anul acesta se află extinderea terminalului de plecări al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, extinderea Aeroportului Internaţional Sibiu şi a Aeroportului Internaţional Satu-Mare, instalarea de sisteme de securitate perimetrală pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, implementarea unui sistem de aterizare instrumental pentru Aeroportul Internaţional George Enescu Bacău, finalizarea primului sistem de turn de control virtual din ţara noastră pentru Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav.

În paralel, compania  derulează şi proiectul de modernizare a sistemului de transport public prin troleibuz din Tg. Jiu, unde va reabilita şi securiza clădirile administrative ale companiei de transport local şi va înlocui reţelele de cabluri pentru troleibuze şi substaţii electrice.

În plus, societatea anunţă că va realiza instalaţiile pentru spitalul orăşenesc care se construieşte în Sinaia şi va continua să furnizeze servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă pentru aeroporturi (Otopeni, Cluj), infrastructuri energetice (Hidroelectrica – Ecluza Română Porţile de Fier II), bănci, centre comerciale, spaţii de birouri şi malluri. 

Echipa UTI CFM numără în prezent peste 890 de oameni, iar oficialii companiei spun că vor să mai angazeze peste 100 de persoane cu specializări tehnice.

„Căutăm instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenţi slabi, ingineri instalaţii electrice şi mecanice, şefi de şantier şi manageri de proiect. Salariile personalului de execuţie pornesc de la 5.000 de lei net şi pot ajunge la peste 7.000 de lei net, în funcţie de experienţă şi autorizările deţinute. Pentru ingineri, şefi de santier şi manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei şi pot ajunge la 12.000 de lei, în funcţie de studii, experienţă şi certificări”, spune Cristian Costea, directorul general al societăţii.

Compania este deschisă să aducă în echipă studenţi şi absolvenţi cu profil tehnic (hidrotehnică, automatică şi informatică, ingineria instalaţiilor, inginerie mecanică şi robotică, construcţii) care doresc să facă practică într-o companie românească şi să înceapă o carieră de viitor. Stagiile de internship sunt plătite, iar întreaga activitate de învăţare la locul de muncă se face cu coordonarea unor mentori cu experienţă, mai spun oficialii UTI CFM.

UTI Construction and Facility Management este furnizor pentru soluţii tehnice complete şi servicii destinate infrastructurilor construite (birouri, spaţii comerciale, spaţii rezidenţiale, clădiri publice, construcţii industriale, logistice, de transport, infrastructuri critice etc). Compania operează la nivel naţional printr-o reţea puternică de echipe on-site şi mobile şi deserveşte clienţi din diverse domenii.

De asemenea, UTI CFM este parte a noului portofoliu investiţional TIU Investments and Management, portofoliu orientat spre tehnologii pentru infrastructură critică, transporturi, sisteme IT

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO