Constructii & Imobiliare

Divizia de restructurare a PwC România a vândut cu 18,5 mil. euro terenul din Bucureşti al Bel Rom Nouă, firmă aflată în faliment. Cumpărătorul este SIFI BH Retail, companie controlată de SIF Banat Crişana

Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare şi Insolvente din cadrul PwC România

Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare şi Insolvente din cadrul PwC România

Autor: Cristina Bellu

16.03.2020, 12:03 393

PwC Business Recovery Services (PwC BRS), divizia de restructurare a PwC România, anunţă finalizarea vânzării terenului de 9 hectare din Bucureşti al Bel Rom Nouă, firmă aflată în faliment, către societatea SIFI BH Retail controlată de SIF Banat Crişana.

Valoarea tranzacţiei s-a ridicat la 18,5 mil. euro, iar procesul de valorificare a fost încheiat în data de 12 martie prin semnarea de către părţi a contractului de vânzare-cumpărare a activului.

”În vederea valorificării terenului am prospectat mai mulţi potenţiali investitori, terenul fiind, prin suprafaţa generoasă şi prin poziţionare, pretabil pentru o utilizare variată. După demersuri succesive de testare a pieţei şi de valorificare, terenul de 9 hectare format din două loturi alipite, a fost valorificat către SIFI BH Retail SA, la o valoare cu mult peste valoare stabilită prin raportul de evaluare, fiind cu siguranţă una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare ale anului”, explică Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare şi Insolvente din cadrul PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO