Constructii & Imobiliare

Doi constructori din Arad şi Ploieşti ridică mallul NEPI din Timişoara

Doi constructori din Arad şi Ploieşti ridică mallul...

Autor: Cristi Moga

12.03.2015, 00:05 1270
Fondul sud-african de investiţii NEPI, cel mai mare pro­prie­tar de centre comerciale din România, a turnat fun­daţia viitorului centru comercial pe care îl dezvoltă în Timişoara,  lucrările fiind realizate de firmele de construcţii PAB din Arad şi Bauelemente din Ploieşti.
 
Cele două firme de construcţii sunt printre colaboratorii importanţi ai celor de la NEPI din ultima perioadă, ţinând cont că Bauelemente a realizat anul trecut proiectul Vulcan Retail Park din Bucureşti, în timp ce PAB a construit mallul celor de la NEPI din Târgu-Jiu.
 
La Timişoara NEPI va con­strui un mall cu o suprafaţă în­chi­riabilă de 70.000 de metri pă­traţi ce va cuprinde un hiper­mar­ket Carre­four de 10.000 de metri pătraţi, un mul­tiplex Cinema City cu 14 săli şi o capacitate de 2.400 de locuri, precum şi o mare parte din­tre partenerii NEPI, prezenţi în cele­lalte centre comerciale din ţară. Finalizarea proiectului este programată în luna noiembrie a acestui an.
 
Dezvoltat în sudul oraşului, mallul celor de la NEPI va concura cu proiectul Iulius Mall, centrul comercial cu cea mai mare cifră de afaceri din afara Bucureştiului. Cinematograful va avea şi o sală dotată cu tehnologia 4Dx, iar în interiorul mallului vor fi ame­najate şi un patinoar, centru de fitness şi un mare spaţiu de joacă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO