Constructii & Imobiliare

După un pod peste Bega în Timişoara, antreprenorul Ovidiu Şandor construieşte şi o parcare publică

Cum va arăta parcarea construită de Ovidiu Şandor. Galerie FOTO

Cum va arăta parcarea construită de Ovidiu Şandor. Galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu

19.12.2017, 13:08 1327

Dezvoltatorul Mulberry Development, controlat de omul de afaceri Ovidiu Şandor, a obţinut autorizaţia pentru construcţia unei parcări supraetajate în noul cartier ISHO, situată la câteva minute de mers pe jos de Piaţa Unirii şi centrul istoric al Timişoarei. Parcarea va avea 9 etaje. De asemenea, compania construieşte şi un mini-port pentru vaporaşe pe Bega, dar şi un pod în dreptul ISHO peste râu.

În următoarele zile vor demara lucrările la una din cele mai înalte parcări supraetajate din ţară, desfăşurată pe 9 etaje şi cu o capacitate de peste 700 de locuri. Parcarea va deservi noua clădire de birouri din proiectul multifuncţional ISHO,  dar va putea fi folosită şi de şoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a oraşului. Lucrările vor fi finalizate la mijlocul anului viitor şi noua facilitate va putea fi dată în folosinţă, contribuind la îmbunătăţirea condiţiilor de trafic din zona Take Ionescu – Punctele Cardinale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO