Constructii & Imobiliare

Electrogrup construieşte în Capitală un proiect rezidenţial de 5,6 mil. euro pentru italienii de Nusco

Electrogrup construieşte în Capitală un proiect...

Autor: Cristina Bellu

22.01.2020, 11:58 2093

Electrogrup, companie deţinută de fraţii Teofil şi Simion Mureşan şi de Marian Pantazescu, anunţă demararea lucrărilor pentru faza trei a proiectului rezidenţial CITTA' Residential Park, dezvoltat în Bucureşti de Nusco Imobiliara, unul dintre principalii operatori de profil din România.

Valoarea investiţiei este estimată la peste 5,6 milioane de euro şi cuprinde o clădire cu 11 etaje, care va găzdui 94 de apartamente cu două şi trei camere.

„Demarăm, alături de partenerul nostru Nusco Imobiliara, un proiect de amploare, cu o suprafaţă de aproximativ 5.500 de metri pătraţi utili, ce constă intr-o clădire rezidenţiala cu 11 etaje şi două niveluri subterane, parte a unuia dintre cele mai importante complexe rezidenţiale din regiunea estică a Capitalei”, explică Costin Schmidt, Director Comercial Electrogrup.

Situat în sectorul 2 al Capitalei, cu acces facil din Şoseaua Pantelimon, în apropiere de puncte de interes precum Mega Mall sau National Arena, proiectul va include şi amenajări exterioare ce vor consta în spaţii verzi şi locuri suplimentare de parcare.

Până în prezent, au fost dezvoltate două etape, cu 380 de apartamente livrate până în 2019, iar ansamblul rezidential va fi completat cu încă 94 de apartamente, din cea mai nouă clădire, care urmează să fie finalizată în aproximativ un an, potrivit datelor furnizate de companie.

„În anul 2020, vom completa ultima etapă pentru ansamblul CITTA' Residential Park şi vom lansa un nou proiect de anvergură, cu peste 500 de apartamente în zona de nord a Capitalei”, anunţă Michele Nusco, Preşedinte, Nusco Imobiliara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO