Constructii & Imobiliare

Enevo Group, companie specializată în inginerie electrică şi sisteme de automatizare pentru sectorul energetic, îşi relochează sediul în proiectul de birouri AFI Lakeview aflat în zona Barbu Văcărescu din Capitală

Enevo Group, companie specializată în inginerie...

Autor: Cristina Bellu

06.06.2022, 11:50 603

Enevo Group, companie românească specializată în inginerie electrică şi sisteme de automatizare pentru sectorul energetic, urmează să ocupe circa 900 de metri pătraţi în clădirea de birouri AFI Lakeview deţinută de AFI EUROPE şi amplasată în zona Floreasca - Barbu Văcărescu din Bucureşti, ca urmare a deciziei  instituţiei de a-şi reloca sediul actual.

„Suntem în plină creştere, atât în ce priveşte echipa cât şi proiectele pe care le abordăm, iar mutarea în noul sediu este un element important în acest proces”, spune Cristian Pîrvulescu, Director General ENEVO Group.

Localizat în zona Barbu Văcărescu din Bucureşti, una dintre cele mai dinamice subpieţe de birouri din Capitală, proiectul AFI Lakeview are o suprafaţă închiriabilă de 25.500 metri pătraţi şi face parte din portofoliul de birouri pe care AFI Europe îl deţine în România, estimat la 300.000 metri pătraţi închiriabili distribuiţi în 7parcuri si cladiri de birouri in Bucuresti si orase regionale, arată datele Cushman & Wakefield Echinox, compania de consultanţă imobiliară care a intermediat tranzacţia.

”Enevo Group continuă să se dezvolte, iar mutarea birourilor în clădirea AFI Lakeview reprezintă un pas important în susţinerea planurilor de extindere ale companiei. Piaţa de birouri trece printr-o perioadă favorabilă chiriaşilor, oferind condiţii pentru închirierea de spaţii de bună calitate, în zone cu o gamă largă de facilităţi şi cu acces facil.”, aduagă Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

AFI EUROPE, parte a AFI Properties, este una dintre cele mai importante companii imobiliare de dezvoltare, management şi investiţii, având operaţiuni în Europa Centrală şi de Est. În România, compania operează centrul comercial AFI Cotroceni, unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa Centrală şi de Est, AFI PLOIESTI şi AFI BRASOV. Pe segmentul de bioruri, AFI Europe România are un portofoliu de 7 parcuri de business de Clasa A (AFI PARK 1-5, AFI TECH PARK, AFI PARK BRAŞOV, AFI LAKEVIEW, AFI PARK FLOREASCA, AFI VICTORIEI PLAZA, AFI PARK TIMIŞOARA).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO