• Leu / EUR4.9461
  • Leu / GBP5.7088
  • Leu / USD4.7286
Constructii & Imobiliare

Euroins România, jucător important în piaţa locală de asigurări, închiriază 2.500 mp de birouri în proiectul J8 Office Park dezvoltat de Portland Trust în apropiere de staţia de metrou Jiului din Capitală

Euroins România, jucător important în piaţa locală de asigurări, închiriază 2.500 mp de birouri în proiectul J8 Office Park dezvoltat de Portland Trust în apropiere de staţia de metrou Jiului din Capitală

Autor: Cristina Bellu

28.07.2021, 12:50 1169

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust anunţă închirierea unei suprafeţe de 2.500 metri pătraţi, situată în clădirea A din proiectul J8 Office Park, către Euroins România, jucător important în piaţa locală de asigurări.

Compania pregăteşte luna acesta finalizarea construcţiei complexului de birouri localizat în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului, în cartierul Bucureştii Noi din Capitală, unde aproximativ 55% din cei 44.000 metri pătraţi ai clădirii A au fost preînchiriaţi către Ubisoft Bucureşti, dezvoltatorul de jocuri video, care  îşi va amplasa aici sediul regional.

Euroins devine astfel cel mai nou chiriaş al J8 Office Park, urmând să ocupe aproape în întregime etajul al doilea din clădirea A.

“Tranzacţia reprezintă un semnal al reînnoirii interesului chiriaşilor pentru spaţiile de birouri noi, care asigură un mediu sănătos şi conform normelor ESG (Environmental, Social, and Governance), prin care sunt respectaţi factorii de mediu, sociali şi de guvernanţă corporativă”, spun reprezentanţii Portland Trust.

Potrivit acestora, cea mai mare parte a parterului clădirii A a fost deja închiriat mai multor furnizori de servicii de retail printre care Mega Image, care va ocupa 500 mp, un magazin al reţelei de cafenele Coffee Island, un restaurant Stradale care se va întinde pe o suprafaţă de 600 mp, precum şi un magazin al lanţului de brutărie artizanală, Pain Plaisir. 

De asemenea, producătorul de bucătării la comandă, Bismobil Kitchen, va deschide un showroom cu suprafaţa de 290 metri pătraţi, aflat în imediata vecinătate a cabinetului veterinar Mobile Vet, care va oferi atât servicii medicale, cât şi produse pentru animalele de companie, comercializate într-un magazin de 140 metri pătraţi. Tot la parterul clădirii A, va fi amplasată o unitate Xpress, în zona recepţiei, de unde vor putea fi achiziţionate produse de convenienţă, presă, produse alimentare şi băuturi, în regim “to go”. 

Printre chiriaşii clădirii A se găsesc mai multe nume importante din domeniul medical şi sport, printre care World Class România, lider de piaţă în industria fitness-ului, care va ocupa o suprafaţă de 1.400 mp, la parter şi la etajul 1. Medicover va oferi servicii medicale într-o unitate de 235 mp, iar clinica Medy Sportline, care va ocupa 330 mp, va oferi servicii de fizioterapie, kinetoterapie şi masaj corporal.

„Proiectul J8 a atins un nou nivel de performanţă, în ceea ce priveşte normele ESG, cu o calitate foarte bună a aerului şi standarde de igienă aproape de exigenţele standardelor medicale. În primăvara lui 2020, am reproiectat specificaţiile MEP, care vizează standardele de inginerie mecanică, electrică şi sanitară, astfel încât acum să putem respecta cele mai înalte şi mai exigente cerinţe corporative. Astfel, suntem gata să oferim cele mai bune condiţii de pe piaţa locală în ceea ce priveşte mediul de lucru, odată cu reîntoarcerea oamenilor la munca de la birou”, spune Robert Neale, director general al Portland Trust.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9461
Diferență: 0,0142
Ieri: 4.9454
Azi: 4.7286
Diferență: -0,291
Ieri: 4.7424
Azi: 5.7088
Diferență: -0,7597
Ieri: 5.7525
Azi: 4.9311
Diferență: -0,3133
Ieri: 4.9466