Constructii & Imobiliare

Firma Certion Property Developers, fondată de trei antreprenori români, investeşte 45 milioane euro în patru proiecte rezidenţiale pe litoral, în zona Neptun-Olimp

 Firma Certion Property Developers, fondată de trei...

Autor: Roxana Rosu

04.08.2021, 13:17 3017

Firma românească Certion Property Developers are în plan dezvoltarea a patru proiecte rezidenţiale premium în zona Neptun-Olimp, a căror investiţie totală depăşeşte 45 de milioane de euro, pe o perioadă de 4 ani.

“Staţiunea Neptun-Olimp se configurează ca un nou pol al pieţei imobiliare, pe segmentul de investiţii şi second home premium. Proiectele echipei Certion prin seria de facilităţi unice vor marca o etapă nouă în regenerarea si revitalizarea acestei zone. Valoarea cumulată a proiectelor Certion este de peste 45 de milioane de euro, iar prin ele vizăm nu doar construcţia de locuinţe, ci transformarea spaţiului în acasă, cu un impact minim asupra mediului”, a precizat Cătălin Scripcaru, President & CEO Certion Property Developers.

Neptun Olimp se află într-un parcurs de dezvoltare accelerată cu investiţii directe de peste 700 milioane de euro până în 2025 ceea ce îmbunătăţeşte perspectivele de regenerare a întregii zone.

“Avem şansa ca acum să participăm la dezvoltarea înţeleaptă a unui segment din litoral, care poate fi un catalizator pentru întreaga zona şi poate antrena degajarea locurilor supra-aglomerate, formarea unui pol premium de servicii şi facilităţi, captarea unui public divers, inclusiv cel premium care, în acest moment, preferă să se deplaseze pentru vacanţe în afara ţării”, subliniază Cătălin Scripcariu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO