Constructii & Imobiliare

Firma de avocatură Albotă Law Firm a asistat dezvoltatorul imobiliar belgian Atenor în vânzarea proiectului Dacia One către Paval Holding, proprietarul Dedeman

Firma de avocatură Albotă Law Firm a asistat...

Autor: Cristina Bellu

30.12.2021, 10:16 467

Albotă Law Firm a asistat Atenor, dezvoltator imobiliar belgian listat la bursa Euronext din Bruxelles, cu privire la vânzarea proiectului Dacia One către Paval Holding, proprietarul reţelei de magazine de bricolaj Dedeman în România.

Contractul de vânzare a fost semnat la începutul lunii iulie, sub rezerva unor condiţii suspensive standard, iar tranzacţia a fost finalizată pe 23 decembrie, potrivit datelor transmise de reprezentanţii firmei de avocatură.

Echipa de proiect a fost coordonată de Oana Albotă şi a inclus avocaţii Bogdan Roscaniuc şi Andreea Ciobanu.

„Firma noastră a furnizat clientului suport integral pentru structurarea, negocierea, semnarea tuturor documentelor tranzacţiei şi finalizarea vânzării Proiectului Dacia One”, spune Oana Albotă, avocat fondator al Albotă Law Firm.

Proiectul include o clădire de patrimoniu renovată (1.500 mp) şi o clădire de birouri Clasa A (13.500 mp), ambele situate la intersecţia arterelor de circulaţie Bulevardul Dacia şi Calea Victoriei, din Bucureşti.

Dacia One este închiriat integral de către companii precum ING Tech, avocaţii de la Nörr, care vor ocupa Casa Cesianu – componenta istorică, sediul Legaţiei Germane în perioada interbelică şi ESS – Expert Service Supply, restaurantul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO