Constructii & Imobiliare

Firma de avocatură Filip & Company a asistat Ţiriac Imobiliare în vânzarea unui teren de 14,5 hectare în localitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş, către retailerul Dedeman

Firma de avocatură Filip & Company a asistat Ţiriac...

Autor: Roxana Rosu

29.03.2022, 12:49 173

Firma de avocatură Filip & Company a asistat Ţiriac Imobiliare în vânzarea unui teren de 14,5 hectare în localitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş, către retailerul Dedeman.

 “Putem observa o tendinţă de creştere pe piaţa tranzacţiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare, datorată numărului tot mai mare de tranzacţii care au fost deja încheiate sau care urmează a fi încheiate. Ţiriac Imobiliare este una dintre poveştile de succes ale antreprenoriatului românesc”, a declarat Ioana Roman, partener şi head of Real estate la Filip & Company.

Terenul este amplasat în apropierea Timişoarei, în interiorul centurii de nord a oraşului, pe drumul naţional 69 Timişoara-Arad. În Timişoara Dedeman mai are deja două magazine, ultimul fiind deschis în 2015 în urma unei investiţii de 15 mil. euro.

Ion Ţiriac a vândut în 2019 un al teren în zonă, de 8 hectare, către Ikea România, într-o tranzacţie estimată la acel moment la 8 mil. euro, adică 100 euro/mp.

Echipa care a asistat Ţiriac Imobiliare în această tranzacţie a fost coordonată de către Ioana Roman şi i-a inclus pe Andreea Gheorghiu (associate) şi Alexandru Popa (associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO