Constructii & Imobiliare

Florin Madar vrea să ducă vânzările distribuitorului Temad la 28-29 mil. euro

Florin Madar, acţionar al Temad Co din Braşov: Stabilim bugetul împreună cu directorii de depozite şi de achiziţii.

Florin Madar, acţionar al Temad Co din Braşov: Stabilim bugetul împreună cu directorii de depozite şi de achiziţii.

Autor: Cristi Moga

23.10.2014, 00:06 417
Florin Madar, antreprenorul braşovean care în urmă cu 20 de ani a fondat afacerea de distribuţie a materialelor de construcţii Temad Co din Braşov, aşteaptă pentru anul acesta o creştere a rulajelor de cel puţin 10%, la peste 27 de milioane de euro, iar bugetul pentru 2015 a fost făcut având ca obiectiv realizarea unor vânzări de 28-29 de milioane de euro, pe fondul unei uşoare creşteri a sectorului rezidenţial.
 
În primele nouă luni ale acestui an cifra de afaceri a companiei a crescut cu 13%, până la 20,7 milioane de euro, vânzări peste medie înregistrând filialele companiei din Craiova şi Baia Mare.
 
„Pentru 2015 ne-am bugetat o creştere a vânzărilor până la un nivel de 28-29 de milioane de euro. Stabilim bugetul împreună cu directorii de depozite şi de achiziţii. Creşterea reprezintă o presiune pe care o pui asupra organizaţiei, motiv pentru care bugetele noastre au fost întotdeauna făcute conservator, astfel încât să poată fi şi realizate“, spune Florin Madar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO