Constructii & Imobiliare

Fondatorul EBS România ridică un proiect rezidenţial de 5 mil. euro la Cluj-Napoca

Fondatorul EBS România ridică un proiect rezidenţial...

Autor: Andreea Neferu

16.11.2015, 11:16 1848

Daniel Metz, fondatorul furnizorului de servicii şi soluţii software EBS România, vândut ulterior către firma japoneză NTT Data, va investi cinci milioane de euro în dezvoltarea unui proiect rezidenţial de 73 de apartamente în Cluj-Napoca.

Proiectul, care va purta numele Contemporano, va fi ridicat în parteneriat cu compania de construcţii Coratim Grup şi are ca dată de finalizare luna august a lui 2016.

“Piaţa rezidenţială din Cluj Napoca a înregistrat o creştere semnificativă în 2015, pe fondul revenirii cererii pentru locuinţe noi din partea tinerilor care lucrează în numeroasele companii care şi-au dezvoltat activitatea în regiune”, spune Anamaria Burcă, managing director al Coldwell Banker Transilvania, consultantul şi agentul de vânzare al ansamblului rezidenţial.

Contemporano va avea garsoniere, dar şi apartamente de două şi trei camere, cu preţuri de la aproape 48.000 de euro cu TVA inclus pentru o garsonieră, 63.000 de euro cu TVA inclus pentru apartamente cu două camere, respectiv 65.500 de euro cu TVA inclus pentru trei camere. 

Daniel Metz este în continuare CEO al EBS România, companie cu afaceri de 22 de milioane de euro anul trecut.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO