Constructii & Imobiliare

Fondul NEPI are verde de la Concurenţă pentru preluarea proiectului comercial Iris Titan

Fondul NEPI are verde de la Concurenţă pentru preluarea...

Autor: Cristina Roşca

02.09.2015, 13:56 461

Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea companiei Degi Titan de către grupul NEPI, sud-africanii preluând activele prin intermediul a două societăţi - Nepi Sixteen Real Estate Investment şi Nepi Bucharest Two. Grupul sud-african a preluat astfel clădirile şi terenul unde, în prezent, funcţionează centrul comercial Iris Titan Shopping Center Bucureşti.

„Consiliul Concurenţei a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, constatându-se că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei piaţa serviciilor de închiriere a proprietăţilor imobiliare cu destinaţie comercială din cadrul marilor centre comerciale (centre comerciale tip „mall”, hipermarketuri, galerii comerciale cu o suprafaţă de peste 2.500 mp)”, spun reprezentanţii Consiliului Concurenţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO