Constructii & Imobiliare

Francezii au adus 26,5 milioane de euro pentru noile magazine Leroy Merlin

Francezii au adus 26,5 milioane de euro pentru noile...

Autor: Cristi Moga

07.10.2014, 00:05 570
Grupul francez Adeo, controlat de familia Mulliez, a majorat cu 26,5 milioane de euro capitalul social al firmei Leroy Merlin Bricolaj pentru a susţine dezvoltarea reţelei locale de magazine care în prezent este formată din doar două unităţi situate în Bucureşti şi Craiova.
 
Ca urmare a acestei injecţii financiare, capitalul social al Leroy Merlin a ajuns la 285 mil. lei, echivalentul a circa 65 de milioane de euro, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial.
 
Francezii au cumpărat la începutul anului teren în oraşul Bra­gadiru, situat la sud de Bu­cureşti, pentru dezvoltarea unui nou magazin în urma unei in­ves­tiţii estimate la 15 mil. euro, tran­zacţie care a fost urmată la scurt timp de o majorare a capitalului social cu 10 mil. euro. Între timp, structura acestui magazin a fost în mare parte ridicată, astfel că deschiderea este programată la începutul anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO