Constructii & Imobiliare

Furnizorul de soluţii pentru amenajarea birourilor COS: accentul pe tehnologie, spaţiile deschise şi flexibilitate sunt principalele tendinţe în amenajarea spaţiilor de birouri

Christophe Weller co-fondator şi CEO al COS România

Christophe Weller co-fondator şi CEO al COS România

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.07.2019, 14:57 252

Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de soluţii de amenajări şi mobilier de pe piaţa locală dedicate spaţiilor de birouri, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de aproape 38 de miloane de euro, din care 12 miloane de euro au fost reprezentate de brandul Steelcase. Astfel, COS România asigură peste 30% din vânzările de mobilier Steelcase în Europa Centrală şi de Est.

„În România piaţa mobilierului de birouri este estimată la aproximativ 60-65 milioane de euro, dintre care COS, prin brandul Steelcase, a realizat anul trecut vânzări de 12 milioane de euro, ceea ce ne asigură o poziţie puternică într-o piaţă extrem de fragmentată. Pentru anul acesta, obiectivele comune vizează o creştere de 10% a vânzărilor. Ne bazăm în această estimare pe noile produse”, a declarat Christophe Weller co-fondator şi CEO al COS România.

Piaţa clădirilor de birouri creşte în fiecare an prin livrarea unui număr mare de clădiri clasa A – pentru anul în curs se estimează peste 400.000 mp, relocarea unor companii în noi imobile, intrarea în România a unor mari jucători globali dar şi printr-o dinamică mai mare în sectorul IMM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO