Constructii & Imobiliare

Furnizorul german de sisteme logistice Lödige Industries dublează suprafaţa de producţie la fabrica din Braşov, pe fondul comenzilor în creştere. Luana Costescu-Guran, CEO: Extinderea capacităţilor de producţie este următorul pas logic şi un angajament pe termen lung

Furnizorul german de sisteme logistice Lödige Industries...

Autor: Cristina Bellu

24.05.2023, 12:34 335

Lödige Industries, furnizor de sisteme logistice, extinde cu peste 4.000 de metri pătraţi capacitatea de producţie a fabricii deţinută în Parcul Industrial Prejmer din Braşov.

În paralel, compania anunţă că va construi birouri suplimentare, şi intenţionează să angajeze personal suplimentar pentru a accelera producţia până la sfârşitul acestui an.

În prezent, Lödige Industries are peste 100 de angajaţi în Braşov, în producţie, inginerie şi vânzări.

"Braşovul s-a dezvoltat într-un pilon important alături de fabrica noastră din Scherfede. Datorită comenzilor în creştere, extinderea capacităţilor noastre de productie este următorul pas logic şi un angajament pe termen lung", spune Luana Costescu-Guran, Director General la Lödige Industries.

Din 2006, fabrica din Braşov a produs în principal maşini de ridicare şi manipulare, cum ar fi mese de ridicare,staţii de lucru de ridicare, docuri pentru camioane şi conveoiare, care sunt instalate în terminale de transport aerian de marfă, sisteme de parcare auto şi ca echipamente de manipulare a materialelor în proiecte pentru piaţa globală.

În 2022, Loedige Machine, subsidiara locală a furnizorului german, a raportat afaceri de 59,5 mil. lei, plus 37% an/an şi profit de 5,1 mil. lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

 



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO