Constructii & Imobiliare

Globalworth aduce Caroli lângă Dacia pe platforma logistică de la Oarja

Globalworth aduce Caroli lângă Dacia pe platforma...

Autor: Bogdan Alecu

22.02.2022, 09:40 292

Globalworth Industrial, compania care deţine platforma logistică de la Oarja, unde singura prezenţă era centrul logistic Dacia, aduce şi Caroli lângă cel mai mare depozit al constructorului d la Mioveni.

Caroli Foods Group, liderul pieţei produselor preparate din carne, cu o fabrică de profil în Piteşti, a încheiat un parteneriat cu Globalworth pentru Piteşti Industrial Park, un proiect dezvoltat sub umbrela Globalworth Industrial. Suprafaţa depozitului care va deservi Caroli Foods Group în toată România este de aproximativ 6.800 de metri pătraţi şi contractul de închiriere a fost semnat pentru o perioadă de 10 ani.

Noul proiect al Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică şi industrie uşoară al Globalworth, deţine o multitudine de funcţionalităţi gândite şi stabilite împreună cu partenerul de business, Caroli Foods Group. Este situat în Oarja, judeţul Argeş, la doar 10 km de Piteşti, pe autostrada A1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO