Constructii & Imobiliare

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România, a ajuns la un portofoliu de 1,2 miliarde euro pe piaţa locală

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din...

Autor: Roxana Rosu

11.03.2019, 10:18 695

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a înregistrat anul trecut o creştere de 35,6% a valorii portofoliului de birouri, la un total de 2,5 miliarde euro, din care 51%, respectiv 1,27 miliarde euro în România, şi restul pe piaţa poloneză.

Suprafaţa totală închiriabilă a portofoliului a atins 1 million de metri pătraţi, iar venitului operaţional net s-a majorat cu 161%, la 133,4 milioane euro.

“2018 a fost un an extraordinar pentru Globalworth, un an în care compania a continuat să crească într-un ritm rapid, atât prin investiţii atractive în active producătoare de venit, cu potenţial de management al activelor, cât şi prin proiecte de dezvoltare. Iar acest lucru este vizibil şi în creşterea semnificativă a rezultatelor financiare, atât în cadrul portofoliului din România, cât şi în cel din Polonia. Suntem mândri că am reuşit să poziţionăm Globalworth drept principalul proprietar instituţional de birouri din Europa Centrală şi de Est, cu un portofoliu de cea mai înaltă calitate, susţinut de o echipă puternică, formată din profesionişti cu experienţă.  Având în vedere investiţiile pe care le avem în plan şi faptul că, din punctul nostru de vedere, perspectivele pieţei sunt convingătoare, suntem pregătiţi să facem noi paşi importanţi în evoluţia noastră şi în 2019”, a declarat Dimitris Raptis, Deputy Chief Executive Officer şi Chief Investment Officer la Globalworth.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO