Constructii & Imobiliare

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, are un nou director financiar la nivel de grup, Stamatis Sapkas

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din...

Autor: Roxana Rosu

11.04.2022, 09:49 156

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, l-a numit pe Stamatis Sapkas în funcţia de CFO al Grupului, începând cu data de 1 mai, după 8 ani în care poziţia a fost deţinută de Andreas Papadopoulos.

 “Sunt încântat să anunţ că Stamatis va deveni noul CFO al Globalworth. Este unul dintre cei mai experimentaţi colegi, fiind în companie de la înfiinţarea acesteia. A fost implicat în numeroase proiecte importante (mai întâi ca Director de Investiţii, iar ulterior ca Director General Adjunct de Investiţii), începând cu oferta publică iniţială a companiei din iulie 2013, tranzacţii de investiţii în România, tranzacţii de finanţare a instrumentelor de capital şi a obligaţiilor financiare şi achiziţia GPRE în Polonia în 2017. În ultimii ani, s-a axat în principal pe raportarea internă şi externă, relaţiile cu investitorii, precum şi pe susţinerea eforturilor privind sustenabilitatea”, afirmă Dimitris Raptis, CEO al Grupului Globalworth.

Stamatis Sapkas are aproximativ 20 de ani de experienţă în consultanţă şi investiţii imobiliare. El lucrează la Globalworth din 2013, iar anterior a fost membru al echipei de investiţii Real Estate şi Lodging din cadrul Citigroup cu sediul Londra. Stamatis Sapkas a lucrat şi în cadrul echipei EFG Eurobank Ergasias şi şi-a început cariera la Eurobank Properties, Atena, Grecia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO