Constructii & Imobiliare

Globalworth dezvoltă un proiect logistic de 37.900 de metri pătraţi la Târgu Mureş, în parteneriat cu Global Vision. Mureş City Logistics va fi finalizat în T1 2023

Globalworth dezvoltă un proiect logistic de  37.900 de...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2022, 11:54 311

Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică şi industrie al Globalworth, îţi extinde portofoliul prin investiţia, alături de Global Vision, într-un proiect industrial şi logistic cu o suprafaţă totală de 37.900 de metri pătraţi în Târgu Mureş.

În urma acestei tranzacţii, Globalworth este prezent în 7 oraşe, respectiv Arad, Bucureşti, Constanţa, Oradea, Piteşti, Târgu Mureş şi Timişoara. Târgu Mureş este a treia locaţie dezvoltată în parteneriat cu Global Vision, după Constanţa Business Park şi Chitila Logistics Hub.

Mureş City Logistics va fi finalizat şi predat în T1 2023, proiectul având posibilitatea de a dezvolta până la 18.000 mp de spatiu de depozit, unităţi cu temperatură controlată, spaţii de birouri şi sociale.

Mureş City Logistics  este situat la o distanţă de 362 km de Bucureşti (prin E60), 102 km de Cluj-Napoca (prin A3, E60 şi E81) şi 261 km de Borş, graniţa de vest cu Ungaria (prin A3 şi E60).

“Strategia Globalworth se concentrează pe generarea de venituri şi crearea de valoare, în primul rând printr-un portofoliu considerabil de birouri Clasa A şi proprietăţi logistice / industriale uşoare, o piaţă care a crescut puternic în ultimii cinci ani. Fiind deja prezenţi în partea de vest, respectiv de sud-est a ţării, am decis să ne extindem într-o zonă nouă: centrul României, Târgu Mureş fiind al 7-lea oraş important din ţara noastră în care investim. Prin urmare, am achiziţionat, împreună cu partenerul nostru Global Vision, Mureş City Logistics, un proiect last mile în care intenţionăm să dezvoltăm şi unităţi cu temperatură controlată, o piaţă de nişă cu perspective foarte bune”, afirmă Mihai Zaharia, Director de Investiţii în cadrul Globalworth Romania şi Director Pieţe de Capital în cadrul Globalworth Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO