Constructii & Imobiliare

Grecii de la Alesonor spun că investesc 100 mil. euro într-un proiect cu 400 de vile în nordul Capitalei

Alex Skouras, Managing Partner Alesonor

Alex Skouras, Managing Partner Alesonor

Autor: Cristina Bellu

27.03.2018, 11:55 1370

Alesonor, compania de dezvoltare imobiliară controlată de antreprenori greci, care a ridicat proiectul de locuinţe de lux Amber Gardens din comuna Tunari, are în plan să investească 100 milioane de euro în dezvoltarea unui proiect rezidenţial de case “verzi” (eficiente din punct de vedere energetic-n. red.) în zona de nord a Capitalei.

Având experienţa dezvoltării ansamblului rezidenţial Amber Gardens în comuna Tunari,  am ales să continuăm să investim într-un proiect verde tot zona Pipera – Tunari, unde există un mare potenţial de dezvoltare pe termen lung, din punct de vedere administrativ şi ca poziţionare.”,  explică Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.    

Dezvoltat pe o suprafaţă de 31 de hectare, proiectul  care cuprinde peste 400 de vile “verzi”, va avea o deschidere de aproximativ un km la pădurea Băneasa, având 85% teren fără construcţii şi cel mai mic coeficient de utilizare al terenului, fiind dominat de spaţii verzi şi clădiri joase.

Suburbia va integra clădiri cu design modern şi soluţii tehnologice avansate, potrivit dezvoltatorului proiectului.

Firma Alenosor a fost fondată în 2003 de patru parteneri greci, cu investiţii în imobiliare, retail şi telecom. În zona de real estate aceştia au dez­voltat şi alte proiecte de apartamente sau de case, precum Clover sau Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO