Constructii & Imobiliare

Grupul francez de real estate Catinvest a finalizat prima clădire de birouri de clasa A din Craiova, în centrul comercial Electroputere Parc, partea a unei investiţii de 39 mil.euro ce va fi finalizată în 2021

Grupul francez de real estate Catinvest a finalizat prima...

Autor: Roxana Rosu

09.12.2020, 10:18 371

Grupul francez de real estate Catinvest a finalizat o clădire mixtă în centrul comercial Electroputere Parc din Craiova şi a deschis prima clădire de birouri de clasa A din oraş, un al doilea proiect similar urmând să fie finalizat anul viitor, în urma unei investiţii totale de 39 milioane euro.

Birourile fac parte dintr-o clădire cu utilizare mixtă, de 12.300 de metri pătraţi, iar o a doua clădire similară, cu o suprafaţă de 12.700 de metri pătraţi urmează să fie finalizată în cel de-al doilea trimestru din 2021.

Prin această deschidere, Electroputere Parc adaugă 4.300 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 8.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, precum şi 650 locuri subterane de parcare pentru clienţi şi angajaţi.

„Faptul că suntem o companie privată cu o perspectivă pe termen lung ne oferă posibilitatea să continuăm investiţiile în proiectele noastre chiar şi în momente dificile. Electroputere Parc este o proprietate foarte importantă, cu mult potenţial de creştere în viitor. Planul nostru de investiţii pentru 2021 şi 2022 se ridică la încă 58,5 milioane de euro, prin care vom aduce noi spaţii de retail, de birouri, dar şi de co-working sau de tip aparthotel, toate contribuind la dezvoltarea regiunii ”, a declarat Bertrand Catteau, preşedintele Catinvest Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO