Constructii & Imobiliare

Grupul Leventer Medical a închiriat 6.500 mp în proiectul de birouri myhive Victoria Park, deţinut de Immofinanz, unde urmează să dezvolte cu 10 mil. euro un spital de dermatologie şi chirurgie oncologică

Grupul Leventer Medical a închiriat 6.500 mp în...

Autor: Cristina Bellu

04.07.2022, 10:59 649

Immofinanz, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală de real estate, anunţă semnarea unui contract de închiriere pe o perioadă de 25 de ani, pentru o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi în proiectul de birouri myhive Victoria Park, către Leventer Medical Group, unul dintre cei mai importanţi operatori privaţi de sănătate a pielii din România.

Suprafaţa închiriată va găzdui primul spital de dermatologie şi chirurgie oncologică din ţară, o investiţie estimată de Leventer Medical Group la aproximativ 10 milioane de euro şi care urmează să fie finalizată la începutul anului 2024.

„Suntem încântaţi că această proprietate din portofoliul nostru a fost aleasă pentru a găzdui primul spital privat de dermatologie şi chirurgie oncologică, un pas major în evoluţia pieţei de servicii private de sănătate din România”, spune Fulga Dinu, Country Manager Operations, Immofinanz România.

Leventer Hospital va avea o capacitate de 5 săli de operaţie şi peste 60 de paturi. Unitatea medicală va dispune şi de un serviciu de ambulatoriu cu 15 cabinete şi săli de tratament, laborator de anatomie patologică, compartimente de imagistică şi radioterapie superficială şi ortovoltaj.

„Prin parteneriatul cu Immofinanz, ne bucurăm să putem investi în continuare în infrastructura medicală, un segment atât de necesar pacienţilor cu nevoi oncologice”, adaugă Claudiu Opran, fondator şi acţionar al Leventer Medical Group.

Acesta este al doilea proiect major de adaptare a unei clădiri de birouri pentru a găzdui un spital privat, după ce Immofinanz a semnat, tot pe 25 de ani, un contract de închiriere cu Provita Group care dezvoltă un spital multidisciplinar în clădirea IRIDE Î eighteen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO