Constructii & Imobiliare

Grupul ungar Ensana deschide la finalul lunii iulie hotelul Ursina Ensana Health Spa Hotel (Făget) din Sovata, după o investiţie de peste 8 mil. euro

Grupul ungar Ensana deschide la finalul lunii iulie...

Autor: Cristina Bellu

20.07.2020, 10:31 1639

Lanţul hotelier ungar Ensana, care deţine trei hoteluri în staţiunea Sovata, urmează să deschidă la finalul lunii iulie hotelul Ursina Ensana Health Spa Hotel (Făget), după o investiţie de peste 8 mil. euro.

Proiectul demarat în septembrie 2018, a presupus renovarea celor 144 de camere deţinute de hotelul Făget, reclasificarea acestuia de la două stele la un nivel de trei stele şi redenumirea în Ursina Ensana Health Spa Hotel, odată cu decizia de anul trecut a operatorului de a aduna toate cele 26 de unităţi spa pe care compania le gestionează în Europa sub brandul Ensana.

”Ursina Health Spa Hotel mizează pe un spa care se întinde pe o suprafaţă de 985 metri pătraţi, are un centru balnear spaţios, tratamente cu apă sărată, bazine cu apă sărată şi dulce, bazine de elongaţii subacvale, bazine Kneipp, saune, camere de masaj şi relaxare şi o zonă generoasă pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare”, transmite Arpad Godra, directorul de marketing şi vânzări Sovata Ensana Health Spa Hotels,.

Grupul ungar operează în România hotelurile Sovata Health Spa Resort (patru stele), Brădet Health Spa Resort (patru stele) şi Ursina Health Spa Hotel (trei stele). Cele trei hoteluri au în total 800 de locuri de cazare în aproape 400 de camere duble. Hotelul Brădet este destinat turismului de business (conferinţe şi evenimente), în timp ce Ursina este destinat turiştilor cu bugete mai mici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO