Constructii & Imobiliare

Hagag Development Europe, unul dintre cei mai activi jucători din piaţa imobilară locală, adoptă soluţia dezvoltată de cehii de la Realpad Software în procesul de vânzare a apartamentelor. „Privim cu deschidere către digitalizare şi încercăm să rămânem cât mai inovatori”

Hagag Development Europe, unul dintre cei mai activi...

Autor: Cristina Bellu

28.04.2021, 11:54 440

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat recent implementarea soluţiei furnizată de cehii de la Realpad Software, prin care a digitalizat operaţiunile de vânzare pentru toate unităţile rezidenţiale disponibile în cadrul proiectelor H Pipera Lake, H Eliade 9 Residence şi H Victoriei 139 din Capitală.

Astfel, procesele de ofertare şi vânzare se derulează acum pe suport digital, urmând ca până la finalul anului să fie adăugate alte două noi extensii, care vor permite coordonarea şi înregistrarea online a procedurilor de recepţie şi hand-over.

„Privim cu deschidere către digitalizare şi beneficiile sale asupra business-ului şi încercăm să rămânem cât mai inovatori. În acest sens, urmărim să identificăm în permanenţă noi instrumente şi soluţii centrate pe nevoile şi satisfacţia clienţilor, care să ne susţină în eficientizarea operaţiunilor din cadrul departamentelor de marketing şi vânzări”, spune Anna Cohen, Head of Marketing, Hagag Development Europe.

Aplicaţia funcţionează ca un CRM care sincronizează automat lead-urile şi datele de vânzare cu paginile web companiei, clienţii având astfel oportunitatea de urmări evoluţia proiectului în timp real.

De asemenea, prin intermediului unui portal dedicat, cumpărătorii pot avea acces permanent la dosarul de client care înglobează informaţii despre stadiul construcţiei, tipul de contract şi situaţia plăţilor, oferind posibilitatea de a selecta finisajele dorite sau de a efectua recepţia finală online, într-un spaţiu virtual 100% sigur, fără a mai fi nevoie documentaţie  în format fizic.

Cu cinci proiecte în derulare, dintre care două clădiri de birouri şi trei ansambluri rezidenţiale care însumează împreună peste 1.400 de apartamente, Hagag Development Europe este unul dintre cei mai activi jucători din piaţa imobilară locală.

În ultimii ani, compania investit aproximativ 50 de milioane de euro în operaţiuni dezvoltare şi a tranzacţionat mai mult de 400 de apartamente.

Pe fondul evoluţiei accelerate a lucrărilor de construcţie în toate şantierele sale şi a cererii în continuă creştere resimţită pe segmentul rezidenţial, dezvoltatorul a decis implementarea de soluţii smart precum RealPad, prin care să asigure eficientizarea şi transparentizarea operaţiunilor de vânzare, încurajând astfel digitalizarea sectorului imobiliar.

„Cu noile proiecte pe care le au în plan sau în derulare, va fi important pentru companie să menţină atât calitatea serviciilor pe care le oferă, cât şi eficienţa, iar preocuparea noastră este să îi susţinem în realizarea acestor obiective cu ajutorul tehnologiei”, adaugă Jakub Licak, Business Development Manager, Realpad.

Proptech-ul ceh Realpad Software, care funcţionează ca o platformă de management de vânzări şi susţine echipele de vânzări, marketing şi managementul vânzărilor dezvoltatorilor de pe piaţa rezidenţială, a intrat în toama anului trecut în România, ca parte a strategiei companiei de extindere pe pieţele internaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO