Constructii & Imobiliare

Harta mallurilor din Timişoara

Harta mallurilor din Timişoara

Autor: Corina Mirea

08.08.2015, 16:30 1949

Iulian Dascălu, antreprenorul ieşean care controlează Iulius Group, deţine supremaţia shoppingului în Timişoara de mai bine de zece ani, după ce în 2005 a făcut cel mai îndrăzneţ pariu al unui antreprenor local pe piaţa centrelor comerciale. Acum, trei noi malluri se aşază în jurul lui pe harta de retail a Timişoarei.

Şi Florin Godean, şeful Adecco, cea mai mare firmă de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară din Româna şi locuitor al Timişoarei, este de părere că oraşul era în punctul în care mai avea nevoie de noi centre comerciale, cel existent – Iulius Mall – fiind neîncăpător, raportat la numărul de pasionaţi de shopping sau de divertisment existent în Timişoara.

„Timişoara cred că va fi un oraş complet diferit peste un an. Acum se construieşte peste tot, este o zonă care se dezvoltă din ce în ce mai mult. Vorbim despre o evoluţie normală şi foarte bine corelată la situaţia economică a locuitorilor“, explică Godean.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO