Constructii & Imobiliare

Hercesa va construi 132 de apartamente în faza a treia a proiectului Vivenda din spatele Arenei Naţionale

Hercesa va construi 132 de apartamente în faza a treia a...

Autor: Bogdan Alecu

26.01.2016, 13:22 2528

Grupul Hercesa, prezent în România din 2004, anunţă demararea lucrărilor la primul bloc din cea de-a treia fază a ansamblului rezidenţial Vivenda Residencias. Faza a treia va cuprinde 132 de apartamente, situate în două blocuri şi presupune o investiţie totală de 14 milioane de euro. Termenul de finalizare al primului bloc, cu un total de 66 de apartamente, este luna aprilie 2017. Construcţia celui de-al doilea bloc se intenţionează a fi începută, la rândul ei, în cursul anului 2016.

”Piaţa rezidenţială s-a înscris încă de anul trecut într-o tendinţă ascendentă, iar interesul cumpărătorilor a crescut. Faţă de perioada de boom imobiliar, însă, tipologia clienţilor s-a schimbat semnificativ, în sensul că acum vorbim despre cumpărători pe deplin informaţi, care ştiu ce vor de la un apartament şi îşi cunosc foarte bine necesităţile în domeniul imobiliar. De aceea, avantajele pe care proiectul Vivenda Residencias le prezintă în raport cu restul ofertei rezidenţiale a zonei au contribuit din plin la succesul nostru în vânzări”, spune Mauricio Mesa Gomez, director general pentru România şi Bulgaria în cadrul grupului Hercesa.

Există trei variante de personalizare, fără costuri suplimentare, a apartamentelor: sunt disponibile trei variante de finisaje la parchet, vopsea lavabilă şi uşi.

Preţurile locuinţelor din Vivenda Residencias sunt: 57.512 euro plus TVA 5% pentru apartamentele cu două camere, 86.213 euro plus TVA 5% pentru locuinţele cu trei camere şi 99.948 de euro plus TVA 5% în cazul apartamentelor cu patru camere. Preţurile includ un loc de parcare şi o boxă.

Hercesa pune la dispoziţia locuitorilor din Vivenda Residencias o serie de servicii post-vânzare: garanţii pe care compania le oferă clientului că va primi locuinţa în cele mai bune condiţii şi remedierea în cel mai scurt timp posibil a eventualelor deficienţe ale apartamentului, precum şi sprijin şi asistenţă tehnică după expirarea perioadei de garanţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO