Constructii & Imobiliare

Holcim revine pe plus la nouă luni: vânzările de ciment au crescut cu 4,3%, deşi lucrările de infrastructură au scăzut drastic

Francezul FRANÇOIS PÉTRY conduce operaţiunile locale ale Holcim de la începutul acestui an

Francezul FRANÇOIS PÉTRY conduce operaţiunile locale ale Holcim de la începutul acestui an

Autor: Andreea Neferu

04.11.2014, 00:08 344

Volumul vânzărilor de ciment şi clincher ale grupului elveţian Holcim pe piaţa locală a crescut cu 4,3% în primele nouă luni comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce preţul cimentului s-a redus cu 1,1% în acelaşi interval, potrivit unui raport publicat de producătorul de materiale de construcţii.

WikiZF: Profilul companiei Holcim (România) S.A.

Avansul volumelor realizate de elveţieni pe plan local vine după ce la nivelul primului semestru, Holcim raportase în România o scădere de 0,3% a volumelor de ciment şi clincher (produs intermediar în fabricarea cimentului), ceea ce înseamnă că al treilea trimestru al anului a adus o revenire a vânzărilor companiei.

„Volumele mai mari de ciment din Rusia şi România au echilibrat livrările mai mici din Azerbaidjan şi Italia (la nivelul vânzărilor grupului Holcim în Europa– n.red.). (…) Revenirea economică a Europei a încetinit în primele nouă luni ale alui 2014“, se arată în raportul la nouă luni al elveţienilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO