Constructii & Imobiliare

Huawei îşi extinde contractul de închiriere în clădirea Globalworth Tower din Capitală cu 1.000 mp de birouri, şi ajunge la o suprafaţă totală de 12.600 mp

Huawei îşi extinde contractul de închiriere în...

Autor: Cristina Bellu

09.05.2022, 10:30 258

Huawei, furnizor global de infrastructură şi dispozitive inteligente pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (TIC), îşi extinde contractul de închiriere în clădirea Globalworth Tower din Bucureşti, pentru un spaţiu suplimentar de birouri de 1.000 de metri pătraţi.

Înainte de semnarea acordului, corporaţia chineză multinaţională de tehnologie deţinea o suprafaţă de birouri de 11.600 de metri pătraţi, iar începând cu luna iulie, Huawei îşi va desfăşura activitatea pe o suprafaţă totală de 12.600 metri pătraţi, potrivit datelor transmise luni de reprezentanţii Globalworth.

“Huawei este un brand care investeşte dintotdeauna în inovaţie, duce inovaţia la nivelul următor şi oferă valoare industriei şi societăţii în general”, spune Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Înfiinţată în 1987, Huawei are aproximativ 195.000 de angajaţi în întreaga lume şi operează în peste 170 de ţări şi regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni la nivel global.

“Ne bucurăm să ne continuăm activitatea într-unul dintre cele mai populate şi mai mari comunităţi de afaceri din Bucureşti, în Globalworth Tower. În ultimii ani, Huawei a înregistrat o creştere uriaşă în rândul membrilor biroului nostru local, iar Globalworth a fost martor direct la acest lucru”, adaugă Peter Piao, Administrative Management Director, Huawei România.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România şi Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piaţa imobiliară de birouri. Globalworth investeşte, dezvoltă şi gestionează direct clădiri de birouri şi parcuri industriale şi de logistică, în locaţii premium, care generează venituri din închirierea de spaţii către companii din întreaga lume.

Portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naţionale şi multinaţionale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO