Immofinanz a obţinut 37 mil. euro din chirii din România în primele nouă luni, cu 8% mai mult faţă de primele trei trimestre din 2016

29 nov 2017 Autor: Alina-Elena VasiliuCompania austriacă de dezvoltare imobiliară Immofinanz a obţinut venituri din chirii în valoare de 37 milioane de euro în primele trei trimestre din 2017, în creştere cu circa 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit raportului publicat de companie. Suma reprezintă peste 20% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

Per total, grupul a avut venituri din chirii în valoare de 138,4 milioane de lei în primele nouă luni, atât din România, cât şi din celelalte ţări unde compania este prezentă - Ungaria, Austria, Polonia, Cehia. Gradul de ocupare în proprietăţile Immofinanz a fost de 90,1% în primele trei trimestre.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
chirii
, obtinere
, romania
, companie
, venituri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide