Constructii & Imobiliare

Immofinanz, care deţine opt clădiri de birouri şi cinci proprietăţi de retail în România, intră pe piaţa spaţiilor de coworking. Primele birouri flexibile sunt în myhive S-Park, în zona Pieţei Presei Libere

 Immofinanz, care deţine opt clădiri de birouri şi...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2022, 11:37 282

Compania Immofinanz, care deţine opt clădiri de birouri şi cinci proprietăţi de retail în România, intră pe piaţa spaţiilor de coworking, cu brandul mycowork, o componentă a birourilor flexibile myhive, implementată din 2020 în câteva oraşe europene.

Conceptul de birouri flexibile myhive fost implementat în 2020 în Viena şi ulterior extins în alte oraşe europene, precum Varşovia şi Budapesta.

 În Bucureşti, primul spaţiu mycowork a fost amenajat în clădirea myhive S-Park, pe o suprafaţă de 465 mp. Spaţiul este structurat pentru a răspunde cerinţelor diverselor tipuri de chiriaşi şi permite atât închirierea unui singur birou sau a unor spaţii de lucru pentru echipe întregi, cât şi a unor zone integrate de coworking.

„Noul concept de birouri myhive este definit de flexibilitate, agilitate şi inovaţie, oferind un mediu de lucru de o calitate excepţională. Conceptul de birouri flexibile myhive a anticipat trendul muncii în sistem hibrid, propunând soluţii de lucru moderne, flexibile şi personalizate. mycowork completează această ofertă cu opţiuni accesibile şi un nivel superior de personalizare. Ne adresăm unei categorii extinse de companii, din domenii cu dinamică accentuată de dezvoltare”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO