Constructii & Imobiliare

Imobiliare.ro achiziţionează brokerul de credite DSA Advisor

Imobiliare.ro achiziţionează brokerul de credite DSA...

Autor: Bogdan Alecu

12.05.2022, 18:05 313

Platforma digitală imobiliară Imobiliare.ro, achiziţionează brokerul de credite DSA Advisor, tranzacţia având ca obiectiv diversificarea portofoliului prin adăugarea de servicii financiare destinate vânzării propietăţilor imobiliare, potrivit oficialilor platformei.

Divizia de servicii financiare a Imobiliare.ro va fi organizată într-o companie nouă şi va fi condusă antreprenorial de Răzvan Greciuc şi Doru Iliescu, co-fondatori şi Managing Partners ai DSA Advisor, împreună cu Dan Niculae, Head of New Business la Imobiliare.ro. Noua divizie va fi dezvoltată în colaborare cu Dan Puică, CEO al Imobiliare.ro.

Fondată în 2009, DSA Advisor are o experienţă ca agenţie de vânzări directe în servicii bancare şi financiare. Compania administrează un portofoliu de 34 de parteneri financiari, inclusiv 17 bănci din România, dar şi IFN-uri şi companii de leasing. DSA Advisor administrează o reţea activă de peste 100 de brokeri, care operează în prezent în principal în Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO